Підписатися на RSS

Міжнародний день друзів

Свято Міжнародний день друзів відзначається 30 липня. Ідея виникла у 1958 році і належить доктору Артеміо Брачіо. Святкування запропоновано під час вечері з друзями в Пуерто Пінаско, Парагвай.

Цього року це свято припало на той час, коли в багатьох частинах світу, зокрема, і в Україні, йдуть широкомасштабні війни, ширяться насильство і недовіра між людьми…

Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин. Ми, люди, всі такі різні, у нас можуть бути зовсім своєрідні погляди на одні й ті ж речі, у кожного своя культура, підходи у вирішенні тих чи інших питань, але, не маючи дружби між собою, ми починаємо наражати на небезпеку не тільки оточуючих нас людей, але також і самих себе.

Без дружнього спілкування життя було б сірим, нудним і нестерпно самотнім. І не так вже й важливо, чи збираються друзі на пікніки та вечірки чи підтримують дружбу онлайн, є чудова нагода привітати один одного та висловити свою вдячність та підтримку.

02 серпня 2023 року учень 9-А класу Марютін Максим взяв участь у міжнародному заході до Міжнародного дня друзів Ukrain (Brussels Belgium) – India Exchange Programme.

З нагоди свята згадаймо про те, що нас пов’язує незалежно від раси, релігії, статі або кордонів. Давайте ж розвивати солідарність, адже ми – єдина людська родина на нашій планеті Земля!

Кiлькiсть переглядiв: 38