Підписатися на RSS

СТАРТУЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ-2019

З 5 лютого 2019 року в Україні розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання.

18 березня 2019 року – останній день реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде вносити до 25 березня 2019 року.

Програма реєстрації буде розміщена на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Важливо правильно обрати категорію особи - учасника ЗНО:

· для тих, хто у2019 році завершує навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо) – категорія «Випускник закладів загальної середньої освіти 2019 року»;

· для учнів (студентів, слухачів) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здобувають в поточному році повну загальну середню освіту, – категорія «Учень (слухач) закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

ПАКЕТ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ

Випускники закладів загальної середньої освіти, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних подають до закладу, в якому навчаються, такий комплект реєстраційних документів:

· копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові);

· 2 фотокартки для документів розміром 3*4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері;

· реєстраційну картку.

Навчальний заклад надсилає список випускників і комплекти реєстраційних документів до Харківського РЦОЯО поштовим відправленням.

Комплекти реєстраційних документів надсилаються рекомендованим листом у встановлені строки (дата визначається за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті) до Харківського РЦОЯО.

ПУНКТИ РЕЄСТРАЦІЇ

У разі потреби за консультацією або технічною допомогою з питань реєстрації можна звернутись до пунктів реєстрації. Перелік пункті реєстрації та графік їх роботи буде розміщено на сайтах Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua та Харківського РЦОЯО zno-kharkiv.org.ua в розділі «ЗНО-2019».

У м. Харків пункт реєстрації буде діяти на базі: Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Центр довузівської освіти, кімната 6-53.

ОСОБЛИВІ (СПЕЦІАЛЬНІ) УМОВИ

Особи з особливими освітніми потребами, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах проведення ЗНО, повинні разом з пакетом документів надати медичнийвисновокпро створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання», затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900.

ПРИЧИНІ ВІДМОВИ У РЕЄСТРАЦІЇ

  • ненадання документа(ів), що підтверджує(ють) достовірність інформації, зазначеної в реєстраційній картці;
  • надання недостовірної інформації;
  • подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому оцінюванні;
  • відправлення реєстраційних документів після завершення встановленого строку реєстрації (особі, яка в період реєстрації не подавала реєстраційних документів) або перереєстрації;
  • неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації;
  • неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до медичного висновку.
Кiлькiсть переглядiв: 90